Seminarium 26/10: Värdemetoden - att beskriva värdet av kultur

Seminarium: Värdemetoden - att beskriva värdet av kultur

Plats: Ersta Konferens, hotell & terrass, Erstagatan 1K, Stockholm
Tid: 26/10, 13.00 – 15.00 Seminarium och workshop
Workshopledare: Linda Nordfors, vd Kultur & Näringsliv


Att beskriva värdet av sin egen kulturella verksamhet kan vara en utmaning. Det är på sätt och vis paradoxalt, eftersom vi själva så väl vet värdet av det vi gör och tycker det är både självklart och grundmurat. Inte desto mindre, när vi ska möta möjliga finansiärer ställs nya krav och nya frågor. Många gånger står vi inför uppgiften att både förklara vad vi ger till samhället i stort – och vad vi kan erbjuda en specifik partner.

Konsten att beskriva värdet av kultur är ett praktiskt inspirationsseminarium speciellt ihopsatt för kulturorganisationer som står inför att hitta nya finansieringsformer.

Som deltagare kommer du att få bekanta dig med Värdemetoden. Det är ett verktyg som Linda Nordfors tagit fram och som hon använt för att guida hundratals kreatörer och entreprenörer i hela Sverige i konsten att leva på det man älskar att göra. Anpassad till kulturorganisationens förutsättningar blir här Värdemetoden en användbar och fördjupande guide för att förankra era finansiella erbjudanden i den värdegrund som utgör kärnan av er verksamhet.

Kostnadsfritt för medlemmar. Övriga 1200 kr /person exkl. moms. Begränsat antal platser - först till kvarn.

Självklart kan ni vid förhinder ge bort er plats till en kollega. Ifall ni anmäler er men inte använder er plats tar vi ut en administrativ uppgift på 500 kr.

För anmälan eller mer information:

helena.de.waal@kulturnaringsliv.se, Eventkoordinator
Länk till Facebook-eventet här.