Swedish Art & Business Awards 2014,
och de nominerade är...

Föreningen Kultur och Näringsliv uppmärksammar årligen det mest framgångsrika samarbetet mellan svenskt företagande och kulturen. Detta görs under högtidliga former vid den kommande SABA-galan (Swedish Art and Business Award). Årets pris är det 21: i ordningen. Nu har det blivit dags att avslöja vilka årets tre nominerade samarbeten är. 

De nominerade inför SABA 2014 är, utan inre rangordning;

  • Skansen och Konsumentföreningen Stockholm, "Lill-Skansen".
    Ett pågående långsiktigt samarbete som redan genom delutvärderingar har visat på en ömsesidig nytta. Projektet förstärker båda parters värdegrund, ger extern publicitet samt ett mervärde till besökare och medlemmar.
  • Göteborgsoperan och Swedbank, "Mobbad?".
    Ett samarbete som förstärker och betonar debatten i en aktuell fråga på ett nytt och kreativt sätt till gang för båda parter. Samarbetet engagerar, ger medial uppmärksamhet och skapar intresse från nya grupper samtidigt som det förstärker publik och kundrelationer.
  • Svenska kammarkören och El Sistema med stöd av Swedbank.

    Projektet Stödjer barns utveckling med musikens hjälp och bidrar till såväl social utveckling som integration. Projektet förmedlar och förstärker båda parters kärnvärden och bidrar därigenom till en djupare kontakt med sina såväl kunder och deltagare.

Senaste nyheter