Seminarium 8 dec: Hur IKEA Museum delar berättelsen och hur Postmuseum höjde kundupplevelsen

Den 8 december anordnar vi ett seminarium där både IKEA Museum och Postmuseum berättar om deras samarbete. Postmuseums resa - från bottenplacering till årets klättrare kommer Postmuseums chef Malin Valentin att berätta om. Hon beskriver varumärkets och värdskapets avgörande roll i utvecklingen av mötet med museibesökare, mötesgäster, shopkunder, skolklasser och inte minst medarbetarna. Vi får veta hur både fokusering på viktiga detaljer och workshops gav resultat. Efter det får vi höra om IKEA Museum som slog upp dörrarna 30 juni i år i Älmhult, hjärtat av IKEA.
  


Här delar IKEA med sig av allt som gör IKEA till vad det är idag och vad det kan bli imorgon. Idéerna och drivkrafterna, människorna och möblerna, misstagen och lärdomarna. IKEA Museum är berättelsen om IKEA och hur en småländsk entreprenör och hans medarbetare bestämde sig för att skapa en bättre vardag för de många människorna. Carina Kloek-Malmsten, chef för IKEA Museum, berättar hur IKEA Museum delar berättelsen om IKEA i en huvudutställning i tre delar samt blickar framåt i en tillfällig utställning där man fokuserar på ett tema som IKEA själva är extra nyfikna på.

Efter det får vi ett kort smakprov av Kultur & Näringslivs satsning ”Kultur för tillväxt”. För alla som vill avslutar vi med en visning av utställningen Uniform(t). Utställningen visar fina brevbäraruniformer genom tiderna. 
 

Tid: 8 december klockan 16.00.
Plats: Postmuseum, Lilla Nygatan 6 i Gamla stan, Stockholm.
Anmälan gör du på följande länk: https://billetto.se/ikeamuseum-och-postmuseum
Evenemanget är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat.

Varmt välkommen önskar Kultur & Näringsliv!