• > OBS! Webbanmälan är nu stängd. Önskar du skriva upp dig på reservlistan? Mejla: helena.de.waal@kulturnaringsliv.se
  En kväll med prisutdelning, debatt, god mat, konst och kultur.

  För det 25e året delar föreningen Kultur & Näringsliv ut priset Swedish Arts and Business Awards för att lyfta fram årets bästa samarbete mellan kulturen och näringslivet.

  PLATS: Tekniska Museet, Museivägen 7, 115 27 Stockholm

  OM KVÄLLEN:
  17.30 inleder vi med ett årsmöte för Kultur & Näringsliv. Som medlem är du varmt välkommen att delta. Ange det i anmälan. Du som inte har möjlighet att delta på årsmötet, eller som ännu inte är medlem, är välkomna till museet direkt till festens början kl 18.00

  18.00 börjar festen med mingel och välkomsttal. Under kvällen kommer vi att få träffa de nominerade, njuta av en trerättersmiddag och lyssna till en paneldebatt om ”Kulturen som drivkraft för företag och kommuner”.

  Runt 22.30 öppnar baren och dansgolvet för de som vill och vi kan lyssna på snygga beats och hylla vinnarna fram till midnatt då festen avrundas.

  KOSTNAD:
  Att delta på middagen är kostnadsfritt för våra medlemmar och de nominerade. Vi har ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. För att vara säker på att du får plats - invänta en bekräftelse från oss. Anmälan är bindande. Om du skulle anmäla dig men få förhinder - ge din plats till en kollega!

  För icke-medlemmar utan anmälningskod kostar det 950 kr exkl. moms att gå på middagen och prisceremonin. Har ni amält er och fått en bekräftelse men inte dyker upp debiterar vi 950 kr exkl. moms, oavsett om ni är medlemmar eller ej.

  Önskar ni press-biljett till prisutdelningen? Välkommen att maila era kontaktuppgifter till info@kulturnaringsliv.se.
 • Årsmötet är för medlemmar i Kultur & Näringsliv
 • Om ja, på den här eposten/telefonnumret:
 • OBS! Webbanmälan är nu stängd. Önskar du skriva upp dig på reservlistan? Mejla: helena.de.waal@kulturnaringsliv.se

Stort tack till förra årets vinnare som genom sitt värdskap möjliggör denna afton!
Varmt välkomna!